13.2 C
Gandia
Divendres, 2 desembre, 2022

Bellreguard estableix mesures municipals davant la pandèmia de la Covid-19

– Ban d’alcaldia de recomanacions sanitàries per a la contenció de la COVID-19.

Ateses les restriccions decretades tant per l’Estat com per la Generalitat Valenciana, el govern local manté les mesures municipals preses el passat 28 d’octubre, les quals estaran en vigor, almenys, fins al pròxim dia 17 de novembre:

• Suspensió de les activitats externes que es desenvolupen en espais interiors municipals de l’edifici de l’Ajuntament, Espai Participa Casa de la Música antiga.

– Els partits de les corresponents competicions esportives que tinguen lloc en instal·lacions municipals es realitzaran a porta tancada, com així venen fent-se els entrenaments. Precintar les instal·lacions municipals de cal·listènia i el skate park situades a la plaça de El Provencio.

– Ajornament de les activitats municipals de joventut i culturals programades.

– Es demana a pares i mares la vigilància en les zones de jocs infantils, tot i atendre:

1. Distància Cal mantindre, en la mesura de les possibilitats, una distància d’1,5 metres entre xiquets/es.

2. Higiene i desinfecció. Els pares, mares o tutors han d’assegurar la higiene i desinfecció de mans mitjançant gels hidroalcohòlics, almenys a l’inici al final del període de jocs.

3. Mascaretes higièniques. Fer ús de mascaretes higièniques pels xiquets i xiquetes majors de 6 anys.

– Es recorda la necessitat de demanar cita prèvia per ser atés/sa en les oficines municipals. Bé al telèfon 96 281 55 11, bé des de hpps: //bellreguard.sedelectronica.es/citaprevia

La responsabilitat i el respecte individuals són imprescindibles en benefici de totes i tots per garantir la salut col·lectiva, pel que es recorda l’ús obligatori de la mascareta, el manteniment de la distància sanitària i el correcte rentat de mans, així com complir les restriccions decretades tant per l’Estat com per la Generalitat. Cuidem, cuidem-nos.

Articles relacionats