18.9 C
Gandia
Dimecres, 5 octubre, 2022

Bellreguard enceta les votacions dels Pressupostos Participatius Socials 2020

 

– Bellreguard posa una altra vegada a l’abast dels ciutadans i ciutadanes el fet de poder elegir on i en que es destinen els Pressupostos Participatius.

tria bellreguard 1Enguany, en una encertada decisió, els Pressupostos Participatius són fidels a la realitat que s’està travessant i és travessera en els mesos vinents per fer propostes de marcat caràcter social i que servisquen per a alleujar les conseqüències de la crisi derivada de la pandèmia de la COVID19.

Demà dilluns comença la possibilitat perquè cada integrant del poble participe i trie on destinar els 52.500 € del llistat de projectes socials possibles.

El termini per votar és del 8 al 21 de juny. El vot és telemàtic en l’adreça http://tria.bellreguard.net/ i pot votar tota persona major de 16 anys empadronada a Bellreguard,

Juanjo Giner, regidor de Participació Ciutadana, ha destacat que “Aquests Pressupostos Participatius per primer cop en la història estan destinats sols a projectes socials. Així que votant estàs ajudant a millorar el benestar de les persones vulnerables que més estan patint la crisi”. 

Articles relacionats