10.2 C
Gandia
Dijous, 9 febrer, 2023

Bellreguard donarà una ajuda de 500 euros per cada bebé nascut o adoptat enguany

 

• L’Ajuntament posa en marxa el xec bebé, que era una de les propostes més votades en els Pressupostos Participatius

L’Ajuntament de Bellreguard posa en marxa el xec bebé, un dels projectes més votats enguany en els Pressupostos Participatius, i que s’havia quedat pendent de definir. Les famílies de cada bebé nascut o adoptat en aquest any 2021 rebran una ajuda municipal de 500 euros.

Cal recordar que, enguany, l’Ajuntament de Bellreguard destinava 50.000 euros als Pressupostos Participatius, i que les propostes més votades havien estat les de la construcció d’uns torradors, el pagament de despeses veterinàries i millora de les instal·lacions per a animals abandonats, i l’adequació de les sales esportives; entre totes tres, sumaven un pressupost de 33.500 euros, per la qual cosa hi va haver un sobrant de 16.500 euros. La quarta proposta més votada era la del xec bebé, però el seu pressupost estimat era de 20.000 euros, per la qual cosa hi mancaven 3.500 euros per a poder-se dur a terme.

Finalment, el Consell de Participació Ciutadana ha calculat que la quantitat de 16.500 euros sobrant és suficient per a cobrir el total de les ajudes i, per tant, la iniciativa pot dur-se a terme tal i com estava prevista.

Articles relacionats