14.6 C
Gandia
Dimecres, 21 febrer, 2024

Bellreguard celebra la seua Gala de l’Esport 2023

La Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Bellreguard organitza pel pròxim divendres, 1 de desembre, la Gala de l’Esport 2023 per fer valdre la dedicació, l’esforç i els èxits dels esportistes bellreguardins.

L’acte, que tindrà lloc a les 19 hores a la Casa de Cultura, busca reconéixer el treball dels 14 clubs esportius i escoles del poble amb el guardó a 27 persones distingides per la seua implicació en l’esport.

Entre els clubs i centres es troben el Club de Pilota Integral, el Club d’Aikido, el Club de Tenis, el Karate Club Shinden, el Club de Pilota Valenciana, el gimnàs Tai Center, el Club Associació Esportiva de Bellreguard, el Club Ciclista, l’acadèmia de ball Àngela Bertomeu, el Club de Voleibol, el Punt de Pàdel, el Club de Bàsquet 222, el Club Córrer August i el Club de futbol.

A més, l’Ajuntament distingira la figura de dos grans atletes que competeixen a escala internacional com són Quique Llopis i nacional com Aina Olaso.

L’Esportista bellreguardina és campiona de la javelina. Entre 2022 i 2023 ha aconseguit: la 1a Posició en el Campionat Provincial de Llançaments llargs d’hivern, 1a Posició en el Campionat Provincial Absolut València Aire lliure; 2a Posició en el Campionat Autonòmic Absolut Comunitat Valenciana; 6a en el Campionat d’Espanya Sub 23 a l’aire lliure a Tarragona i 2a en el Campionat Autonòmic CADU d’atletisme.

Pel que fa a Llopis, considerat ja com el millor esportista de la comarca, és doble campió d’Espanya absolut en 60 metres tanques i 110 metres tanques. Record d’Espanya absolut en 60 metres tanques amb un temps de 7,48 segons, nové del món absolut en 110 metres tanques en el mundial a Budapest (Hongria) i tercer dels Jocs Europeus en 110 metres tanques Absoluts a Silèsia (Polònia).

La imatge dels premis

En la gala de l’esport tot està destinat a reconéixer el treball dels veïns i veïnes de Bellreguard amants de l’esport. Així, el cartell, que també és la imatge dels premis, presenta en primer terme amb gran protagonisme una medalla com a símbol de distinció i mèrit. La cinta que sosté i apunta a la medalla agrupa els 5 colors dels anells olímpics: blau, groc, negre, verd i roig. En cada colores es repeteix una forma geomètrica, representant la diversitat —de forma i dimensió, d’esport i de nivell—, l’ordre o disciplina i el sentit de permanència a un grup.

Aquest cartell ha estat dissenyat pel bellreguardí Adrià Sanfèlix, qui ha estat recentment guardonat en els Premis Internacionals de Disseny CLAP 2023 pel projecte creat per a la Gala de l’Esport de Bellreguard en 2022.

Articles relacionats