20.5 C
Gandia
Dimarts, 4 octubre, 2022

Bellreguard celebra el Dia dels Drets dels Infants 

 

• Bellreguard té el reconeixement com a Ciutat Amiga de la Infància 

• Les activitats es desenvolupen divendres i dissabte, amb ‘paintball’, concerts i la constitució del VI Consell de Xiquetes i Xiquets

Bellreguard commemorarà aquest proper cap de setmana el Dia Universal dels Drets dels Infants, amb una Festa de la Infància. Es tracta, enguany, d’una celebració molt especial, per ser la primera des del reconeixement del municipi com a Ciutat Amiga de la Infància, el passat mes de juny.

La primera activitat tindrà lloc ja el divendres 19 al pati del col·legi Gregori Mayans, on hi haurà Paintball entre les 16 h i les 19 h per a infants i joves de 7 a 18 anys.

No obstant això, els actes centrals de la commemoració es desenvoluparan el dissabte 20 a l’Espai Participa:

A les 12 hores actuarà Marcel el Marcià, en un recital que forma part del cicle de COMcerts de la Tardor organitzat pel Col·lectiu Ovidi Montllor. També de vesprada hi haurà concert, en aquest cas amb l’actuació del popular grup Ramonets i la seua gira ‘Flipa’, des de les 18 hores.

cartell marcel

L’entrada als concerts és lliure, fins a completar aforament.

cartell ramonets

Després, la commemoració es traslladarà fins al Saló de Plens, en la Casa de la Cultura, on des de les 19.30 hores es procedirà a la constitució del VI Consell de Xiquetes i Xiquets de Bellreguard.

Articles relacionats