15 C
Gandia
Divendres, 19 abril, 2024

Bellreguard acull Paüra, un espectacle d’humor per a tots

– Paüra va ser finalista en els XXV Premis Max 2022, millor espectacle musical

Paüra és un espectacle d’humor per a tots els públics amb música en directe. Un concert teatral per a parlar de la por a través del llenguatge del pallasso, amb riallades i poesia. Una peça musical plena d’hilaritat, de la mà dels virtuosos dots artístics de la companyia Lucas Escobedo.

Existeixen tants tipus de por com persones hi ha en el món. L’objectiu de la companyia de Lucas Escobedo no és presentar un ventall de cadascun d’ells, sinó utilitzar-los com a trampolí per a saltar al buit i desplegar les ales de l’humor en eixe vol. La por existeix en cadascun de nosaltres; desitgem no sentir-lo, però el portem dins. Esta emoció mai ha sigut bona consellera i, no obstant això, sovint és la que ens posa en acció. A través de l’humor, els artistes donen la mà a la Paüra i l’acullen com a companya d’aventura escènica.

L’espectacle tindre lloc el dissabte dia 13 d’abril a les 19 h. Les entrades tenen un preu de 5 € a través del web https://web.bellreguard.net/producte/dissabte-13-dabril-paura-cia-lucas-escobedo/ o presencialment al caixer municipal de l’Ajuntament).

Articles relacionats