17.1 C
Gandia
Dilluns, 6 desembre, 2021

Bellreguard acull els recitals de Toni de l’Hostal i Marcel el Marcià del cicle COMCerts

• Els recitals organitzats pel Col·lectiu Ovidi Montllor tindran lloc el 13 i el 20 de novembre

Bellreguard serà escenari de dos de les cites dels COMCerts de la Tardor que organitza el Col·lectiu Ovidi Montllor de Músics i Cantants del País Valencià, amb el suport de la Diputació de València. Toni de l’Hostal actuarà el pròxim 13 de novembre, i Marcel el Marcià ho farà el dia 20 d’aquest mateix mes.

comcert 2El cicle inclou un seguit de concerts, més d’una vintena, a diferents pobles i ciutats valencians, amb desenes d’artistes que canten en valencià de tots els estils i respectant-ne, també, la paritat de gènere.

“Aquesta tanda de COMcerts té l’objectiu d’incrementar el coneixement i reconeixement popular de les nostres músiques alhora que impulsar el sector de la música tan perjudicat en aquesta pandèmia”, explica el Col·lectiu Ovidi Montllor.

El primer dels concerts a Bellreguard, de Toni de l’Hostal, se celebrarà el dia 13 a les 20 hores a la Casa de la Cultura. La segona cita serà amb Marcel el Marcià el dia 20, des de les 12 hores a l’Espai Participa, dins dels actes programats amb motiu de la jornada de reivindicació dels drets dels infants. L’entrada serà lliure, fins a completar l’aforament, en els dos concerts.

Articles relacionats

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

últims articles