5.8 C
Gandia
Dijous, 2 febrer, 2023

Bellreguard acosta a la gent gran les noves tecnologies i xarxes socials amb un taller municipal

• Sandra Gadea, regidora d’Igualtat i Polítiques Inclusives, visita l’alumnat en complir-se un mes de l’inici del curs i destaca la necessitat d’iniciar la gent gran en aquestes habilitats

Els majors de Bellreguard es posen al dia en matèria digital i en l’ús de les seues ferramentes i dispositius més comuns. Fa un mes que està en marxa el Taller Seminari de Noves Tecnologies i Xarxes Socials per a Gent Gran que ha organitzat l’Ajuntament.

Els i les alumnes del taller han rebut la visita de la regidora d’Igualtat i Polítiques Inclusives, Sandra Gadea, qui ha destacat la importància de formar els majors en aquestes matèries: “Les seues vides estan també, com les de tots, envoltades d’un entorn cada vegada més digital, i això fa especialment útils iniciatives com aquesta, adreçades a iniciar els majors en l’ús de les noves tecnologies”, ha assenyalat.

El taller de noves tecnologies i xarxes socials per a la gent gran de Bellreguard es desenvolupa entre els mesos d’octubre i desembre a l’Antic Ajuntament de la plaça Major, els dijous de matí.

Articles relacionats