14.5 C
Gandia
Diumenge, 2 abril, 2023

Belén Sospedra debuta amb marca personal en el Campionat d’Espanya Absolut

• L’atleta del CA Safor Teika no va passar a la semifinal dels 60 m.t. per 1 centèsima, tot i que va millorar la seua marca personal fins a deixar-la en 8.70. La prova es va disputar a Ourense el cap de setmana passat.

El Club d’Atletisme Safor Teika va estar representat en el Campionat d’Espanya Absolut d’Atletisme en Pista Coberta, que es va celebrar el cap de setmana passat a Ourense, amb Belén Sospedra. La jove atleta, de 17 anys, que debutava en un nacional absolut, no va passar del primer tall en la prova dels 60 metres tanques. Es va quedar a les portes de la semifinal per tan sols 1 centèsima. Amb tot, va millorar en quatre centèsimes la seua marca personal en esta prova, fins a deixar-la en 8.70.

A partir d’ara, Sospedra se centrarà en el campionat d’Espanya de la seua categoria, Sub20 (Junior), que es disputarà els dies 12 i 13 de març a Antequera, on serà clara favorita per a entrar en la final i lluitar per les medalles.

El club ja està centrat en els campionats d’Espanya de categories inferiors. Sense anar més lluny, este cap de setmana tres atletes estaran en el nacional Sub18 (Juvenil) de València; Jordi Miret (alçada), Irene Escrivà (perxa) i Mehdi Messadi, als 60 m.l. Després d’aquest restarà el nacional Sub20 d’Antequera i el Sub16 (Cadet) a Sabadell, els dies 26 i 27 de març, on el club també tindrà representació.

Articles relacionats