20.8 C
Gandia
Dimecres, 27 setembre, 2023

Barber acusa el govern municipal de produir el caos a l’escoleta d’Estiu del Grau i la socialista Balbina Sendra que Barber fa afirmacions falses i interessades

• El Grup Municipal Popular ha denunciat que al voltant d’una dotzena de xiquets s’han quedat d’accedir a l’Escoleta d’Estius

Els populars informen que molts pares s’han encontrat amb la sorpresa que els seus fills no tenien lloc a l’escoleta d’Estiu. Guillermo Barber, regidor popular ha manifestat que “el caos ve provocat per la pèssima i nul·la informació que l’ha donat als pares”

Després de les afirmacions i les acusacions realitzades pel portaveu del Partit Popular de Gandia sobre l’inici de l’escoleta d’estiu del Grau, des del govern municipal s’ha tornat a lamentar que el senyor Barber faça afirmacions totalment falses i interessades.

La coportaveu del Govern municipal, Balbina Sendra, ha mostrat la seua preocupació per aquest tipus d’actituds. “És curiós que, per una banda, el senyor Moragues parle de consens i mans esteses i, hores després, el seu portaveu es despenge amb afirmacions que maltracten la realitat”.

Sendra ha explicat que aquest matí s’han donat tres casos de persones que han volgut portar els seus fills a l’escoleta, però que com que no estan empadronats a la ciutat o haver fet la inscripció preceptiva, no ho han pogut fer.

“Les bases eren clares, es tracta d’un projecte concedit a Gandia dins una ajuda del Pla Corresponsables i, per tant, només se’n beneficien els nens i nenes empadronats a Gandia. La resta són especulacions del senyor Barber que només vol criticar una mesura molt positiva i demandada pels més petits de la ciutat”.

Articles relacionats