19.8 C
Gandia
Dilluns, 20 març, 2023

Balcons contra la repressió “Jo també soc Joan” campanya de suport a Joan Cogollos

– Posada en marxa una nova campanya per fer costat i evitar la presó a Joan Cogollos, l’activista de 75 anys que va mediar en un desnonament a Oliva

La Plataforma d’Afectats per la Hipoteca Safor-Valldigna ha posat en marxa la campanya en suport a l’activista i company Joan Cogollos que en uns dies s’enfronta a un judici després de la seua participació en un desnonament a Oliva.

Joan Cogollos és conegut per la seua activitat en iniciatives solidàries, i centrat en els desnonaments de famílies vulnerables. Joan és professor retirat de Primària, i amb 75 anys encara té forces per lluitar al costat de les persones més vulnerables.

El pròxim 8 de febrer serà jutjat per un delicte d’atemptat contra l’autoritat per unes suposades agressions i insults a un policia local quan va assistir a una acció pacífica per a frenar el desnonament d’una família el setembre de 2018. S’enfronta a una condemna d’un any i mig de presó, després de rebutjar el mes de setembre passat acceptar la seua culpabilitat en l’acte de conciliació al qual va ser citat.

Totes les persones que vulguen col·laborar poden penjar el seu missatge i enviar una foto al correu electrònic afectats.lasafor@gmail.com o al Facebook d’Acampada Safor-Valldigna <https://www.facebook.com/pahsaforvalldigna15m> i serà compartida en les seues xarxes socials.

Són ja moltes les persones que estan participant, associacions, artistes, polítics, etc.,i que volen fer costat a Joan Cogollos.

Articles relacionats