18.5 C
Gandia
Diumenge, 28 maig, 2023

AUSIÀS FUSTER DEL CLUB DE BILLAR GANDIA-CHEF AMADEO SUBCAMPiÓ A VALÈNCIA

– Fins a 5 jugadors del Club Billar Gandia-Chef Amadeo en el top 10 provincial.

La setmana passada des del dijous i fins al diumenge es disputava el torneig de rànquing autonòmic a la modalitat de 3 bandes OPEN TROFEU FALLES ATENEU MERCANTIL DE VALÈNCIA, en les magnífiques instal·lacions de l’Ateneu Mercantil de València.

Els millors jugadors de la província de València i Castelló es donaven cita en aquest important esdeveniment d’entre ells sis gandians membres del Chef Amadeo Gandia:

Xavi PascualJose Ramón Fuster, Cándido Amador, Paco Estruch, Salvador Verdú i Ausiàs Fuster.

Els resultats dels gandians han sigut excel·lents., ja que s’han classificat per a la fase final de “huitens” 5 jugadors del club.

foto2 fuster copa subcampeon

Sens dubte destacar a Salva Verdú i a Ausiàs Fuster, classificats tots dos, per a semifinals amb un duel fratricida que es va emportar Fuster, la seua victòria li va permetre arribar a la gran final.

Ausiàs Fuster en la final, va quallar un gran partit, encara que no va ser suficient per a emportar-se el torneig acontentant-se amb el subcampionat, va perdre 40 a 27 en 19 entrades amb una mitjana d’1,491, que el consolida com a un gran jugador.

Així, Ausiàs Fuster va finalitzar 2n, amb una mitjana general 1,014 amb una sèrie major de 9. Salva Verdú 3r amb una mitjana de 0,961 i sèrie major 8 caramboles, Paco Estruch 6é mitjana de 0,827, Jose Ramon Fuster 8é i Cándido Amador 9é, també va participar Xavi Pascual 30é.

El Chef Amadeo Gandia situa a 5 jugadors en el top 10 provincial, tot un èxit, aquest fet constata que el Club Billar Gandia disposa d’una gran plantilla de billaristes, amb jugadors de gran nivell i experiència i amb jugadors novells que presenten un gran futur.

Articles relacionats