Augmenta a dotze la xifra de víctimes mortals per les pluges a Mallorca

El Servici d’Emergències (SEIB) del 112 ha confirmat aquest dijous que ja són 12 les persones trobades sense vida a conseqüència de les inundacions registrades dimarts en la comarca del Llevant de Mallorca.

Segons han informat, han trobat dos persones mortes, home i dona, en la zona pròxima a Artà, prop d’on es va trobar el vehicle de la parella d’alemanys desapareguts.

D’altra banda, el president del Govern central, Pedro Sánchez, ha assegurat a Sant Llorenç des Cardassar que aquest dijous un Consell de Ministres aprovarà dos informes -un d’Interior i un altre d’Administracions Públiques- per a començar la tramitació de la catalogació de zona catastròfica per al Llevant de Mallorca, que ha sigut afectat per intenses pluges que han provocat, almenys, nou víctimes mortals.

Així ho ha indicat el president del Govern als mitjans de comunicació a la seua arribada al municipi mallorquí, on ha expressat la seua solidaritat amb les víctimes i afectats per la tragèdia. Segons ha incidit, “l’important és donar certeses que el Govern va a posar tots els recursos necessaris perquè els afectats puguen recuperar el seu dia a dia”. Segons ha afegit, l’important és que tinguen accés a recursos.

Sánchez, qui ha arribat acompanyat per la delegada del Govern, Rosario Sánchez, ha saludat a les autoritats i ha conversat amb els Servicis d’Emergències. A més, després d’atendre els mitjans, ha baixat fins a la zona zero, fins a on la premsa no pot accedir.

Et Pot Interessar