Troben sense vida el cos del xiquet desaparegut en les inundacions de Mallorca

Efectius del dispositiu de cerca del xiquet de cinc anys desaparegut a conseqüència de les inundacions en el Llevant de Mallorca han trobat aquest dimecres el seu cos sense vida a Son Carrió. Amb aquesta s’eleva a 13 la xifra de morts.

En el seu compte de Twitter oficial, la Guàrdia Civil ha detallat que «desgraciadament s’han complit els pitjors presagis» i «ha sigut localitzat el cadàver d’Arthur», el menor desaparegut en la riuada de Sant Llorenç des Cardassar.

En l’operatiu de cerca d’aquest dimecres participaven 290 efectius en 12 punts, el 70 per cent entre Sant Llorenç i Són Carrió i la resta entre Son Carrió i S’Illot. En ell treballaven efectius del SAMU 061, la UME, personal dels Bombers del Consell de Mallorca, dels de Palma i d’Aena, dos grups de treball de l’Ibanat, la Guàrdia Civil, la Policia Nacional i maquinària coordinada principalment per Tragsa al costat d’altres empreses privades.

El menor viatjava amb la seua mare i amb la seua germana a bord d’un cotxe quan van ser agafats per la riuada dimarts. La dona va aconseguir traure la xiqueta del vehicle, però després el cotxe va ser arrossegat pel corrent. El cos de la mare va ser trobat en l’interior del cotxe.

Dijous, l’operatiu va trobar efectes personals que podrien ser del menor i dissabte passat, un particular va trobar una motxilla en cala Morlanda, al sud de S’Illot. La va entregar a efectius del Grup Especial d’Activitats Subaqüàtiques (GEAS) de la Guàrdia Civil que estaven investigant en la zona en busca de pistes del xiquet.

Et Pot Interessar