Atribueixen un delicte d’injúries a la revista El Jueves arran d’una denúncia de la Policia

La jutgessa que investiga ‘El Jueves’ per un article presumptament injuriós contra els antidisturbis desplaçats a Catalunya ha citat també l’autor del text perquè declare en els propers dies com a investigat, després que el director de la revista haja declarat este dimecres.

El director ha defensat, en la seua compareixença davant la titular del Jutjat d’Instrucció 20 de Barcelona i el fiscal, que l’article ‘La contínua presència d’antidisturbis acaba amb les reserves de cocaïna a Catalunya’ -publicat el 5 d’octubre- no ha de ser “tret de context”.

En una breu declaració en seu judicial com a investigat este dimecres, el director ha recordat i ha demanat que es valore, que este article investigat va ser publicat en una secció de la revista satírica de notícies falses.

També ha posat l’accent a tenir en compte que és una revista en clau d’humor i que al costat del text es van publicar altres articles, tots ells en clau satírica, com un sobre el president de la Generalitat de Catalunya.

La jutgessa atribueix tant al director d”El Jueves’ com ara també a l’autor del text -sotsdirector de la revista- un presumpte delicte d’injúries, després d’admetre a tràmit una denúncia de la Policia i obrir diligències d’investigació.

En este article satíric es referien al fet que els càrtels colombians havien advertit que eren ‘incapaços de proveir tanta demanda’ després de l’actuació policial contra la celebració del referèndum d’independència de l’1 d’octubre.

Et Pot Interessar