Ascendeixen a 35 els ferits pel descarrilament d’un tren a Sevilla, dos d’ells greus

El nombre de ferits pel descarrilament del tren de mitja distància de la línia Màlaga-Sevilla, entre les estacions sevillanes de El Sorbito i Arahal, en la línia de bifurcació d’Utrera-Fuente de Piedra, s’ha elevat a 35, dos d’ells greus i que han sigut traslladats en helicòpter a l’Hospital Virgen de Rocío, segons l’últim balanç del Servei d’Emergències 112 Andalusia.

Entre els greus, es troba un home, el primer que va ser traslladat, que presenta ferides de major gravetat, mentre que el segon és una dona que compta amb una situació “més estable”.

Sobre este tema, des del Servei d’Emergències 112 Andalusia s’assenyalava que la segona persona que va ser traslladada en helicòpter, la dona d’edat avançada, presenta diferents fractures i, encara que el seu estat no revesteix tanta gravetat com el primer traslladat, la seua situació i el seu historial clínic han fet que es desestime el transport per carretera.

La resta de ferits, que presenten quadros lleus, estan sent traslladats, al costat dels professionals sanitaris, que estan realitzant els triatges per a decidir si els remeten a uns i uns altres centres sanitaris a la seua arribada.

Segons han assenyalat fonts d’Adif, ha sigut el tercer vagó del tren el que ha descarrilat per causes que s’estan investigant i s’ha desplaçat un tren taller des de Còrdova per a tornar a col·locar el vagó en les vies.

Et Pot Interessar