ARTURO TORRÓ DEIXA L’AJUNTAMENT DE GANDIA PER A DEDICAR-SE A GESTIONAR EL SEU PATRIMONI

El regidor del PP i exalcalde Arturo Torró ha aprofitat l’apartat de precs i preguntes del ple per anunciar este dijous que renuncia a la seua condició de regidor per a dedicar-se a la seua família i a gestionar el seu patrimoni pesonal, una vegada ha aconseguit recuperar el capital que havia invertit en accions de Bankia, dotze milions de participacions, més la indemnització corresponent. 

 

En una intervenció solemne, Torró s’ha posat a disposició de l’alcaldessa com a ciutadà en el seu comiat, i ha dit, no obstant, que continuarà com a president local del PP. L’exalcalde, qui té prevista una compareixença este divendres davant els mitjans de comunicació per reiterar este anunci, afirma que es va prometre a ell mateix i a la seua família que un cop solventara amb Bankia el conflicte per la compra d’accions (en una quantitat que el convertien en un dels principals accionistes de l’entitat), deixaria el càrrec públic en el primer ple immediat, i així ho ha fet este dijous.

Arturo Torró ha protagonitzat etapes convulses tant al PP com a l’Ajuntament de Gandia, i es va convertir al juny de 2011 en el primer alcalde del PP a Gandia de l’actual etapa democràtica. Amb un caràcter molt temperamental, el seu mandat com alcalde ha estat caracteritzat per un fort creuament de demandes judicials entre PP i PSOE que deixen dos imputats per cada bàndol. Va imprimir el seu propi model turístic i va intentar capgirar el concepte de la platja de Gandia, però va ensopegar amb una complicada situació econòmica que tampoc va encertar a redreçar. 

Et Pot Interessar