23.2 C
Gandia
Dijous, 30 novembre, 2023

Art Woman, la fira de les dones creatives amb projectes visibles

Art Woman, la fira de les dones creatives amb projectes visibles

ART WOMAN en col·laboració amb la Regidoria d’Igualtat, Diversitat i LGTBI de Gandia posaran en marxa els dies, 25 i 26 de novembre l’Art Woman, una fira que pretén visualitzar la importància de les dones en l’àmbit laboral i social perquè les emprenedores puguen donar a conéixer els seus negocis i les associacions promocionar el que fan per a crear xarxes i sinergies entre elles que els ajuden a impulsar les seues empreses.

GandiaCrtell Feria de la Mujer

Una fira que busca donar visibilitat a les dones en l’àmbit laboral i personal en la setmana de l’eliminació de la violència contra les dones, Art Woman aposta per fomentar l’apoderament econòmic de les emprenedores a través d’una fira que els servisca com a punt de trobada i en el qual puguen presentar els seus productes i serveis i entreteniments.

Art Woman obrirà les portes, en El passeig de les Germanies, el dissabte i diumenge 25 i 26 de novembre en jornada d’11.00 hores a 20.00 hores.

Es podrà gaudir d’activitats d’exhibicions en femení, de boxa, zumba, Capoeira, música, ioga, meditació, biodansa, i per als més xicotets, activitats de coeducació en “El Poblat de la Igualtat”.

Articles relacionats