25.7 C
Gandia
Dimarts, 5 juliol, 2022

Andrea Almiñana alumna de l’Escola Pia de Gandia ha sigut seleccionada per la Fundació Amancio Ortega

L’alumna Andrea Almiñana ha aconseguit una beca de la Fundació Amancio Ortega després de superar un rigorós procés de selecció al qual es van presentar un total de 10.000 estudiants arribats de tots els punts d’Espanya i en el qual han estat seleccionats finalment uns 600 alumnes. Aquesta estudiant tindrà l’oportunitat amb aquesta beca de cursar un any d’estudis als Estats Units o al Canadà.

La Fundació Amancio Ortega disposa d’un programa de beques que selecciona cada any a 600 alumnes de 4t d’ESO de centres educatius de tot Espanya per a cursar 1r de Batxillerat als Estats Units i el Canadà. S’ha posat en marxa aquest programa de beques amb l’objectiu de facilitar a joves d’instituts i col·legis espanyols un procés d’immersió en una cultura estrangera, alhora que perfeccionen l’aprenentatge de l’anglés, durant un any acadèmic. Els estudiants seleccionats conviuran amb una família de país d’acollida i cursaran Grau 11 (equivalent a 1r de Batxillerat).

La beca, segons expressa el web de la Fundació, inclou el 100% del cost dels serveis necessaris per a cursar un any acadèmic al Canadà o els Estats Units: formació prèvia a Madrid, tramitació dels seus expedients, viatge d’anada i tornada a la localitat estrangera de destinació, taxes d’escolarització i matrícula en un institut públic, allotjament i manutenció, assegurança mèdica i d’accidents, convalidació del curs acadèmic i una petita assignació mensual per a despeses menors.

La comunitat educativa de l’Escola Pia de Gandia felicita a aquesta alumna per la beca aconseguida per prosseguir els seus estudis i l’anima en aquesta nova experiència.

Articles relacionats