10.3 C
Gandia
Dimecres, 8 febrer, 2023

Amics de la Natura organitza el 8 d’agost la ruta i concurs de redacció ‘Coneix Marxuquera 2021’

L’associació Amics de la Natura de Marxuquera ha organitzat la ruta històrica-ambiental ‘Coneix Marxuquera 2021’, que inclou un concurs de redacció de les notes preses en les diverses explicacions dels llocs més identificatius de Marxuquera, com el ‘llavador’, la finca de María Luisa, les almàsseres, la Mina o la Font de Lloret. Aquesta activitat tindrà lloc el diumenge 8 d’agost, a les 8.00 hores, amb eixida des del parc del Camí Pinet en Marxuquera Alta.

S’atorgaran els següents premis per als concursants: una bicicleta (primer premi), un kit muntanyenc (segon premi) i una motxilla (tercer premi). El preu de la inscripció és de 3 euros, i inclou samarreta i barret. A més, l’organització aportarà bolígraf, bloc de notes, beguda, olives i cacauets per a l’esmorzar. El pagament es farà efectiu el mateix dia de l’excursió a les 7.45 hores, abans de l’eixida, on també s’entregarà la samarreta i el barret.

Les inscripcions es poden efectuar enviant un missatge mitjançant WhatsApp a Amics de la Natura de Marxuquera (617 42 61 20), Associació de Veïns de Marxuquera (629 67 09 70) o Associació de Festers de Marxuquera (695 13 13 06), fins al pròxim 4 d’agost. En el moment de la inscripció s’haurà d’aportar el nom i cognoms, edat i talla de samarreta dels participants.

S’han establit dues modalitats. Una per a participants actius, que inclou la ruta i concurs de redacció. Els participants hauran d’especificar la seua voluntat de participar també en el concurs de redacció quan facen la inscripció.

Els escrits s’hauran de presentar en format digital amb dues opcions: en format de text (Word) o bé un escrit redactat a mà fent-li una foto. Els originals s’hauran d’enviar per WhatsApp al 617 42 61 20 o enviant un correu electrònic a l’adreça anaturamarxuquera@gmail.com. L’extensió màxima serà una fulla a doble cara.

D’altra banda, estan els participants passius, que podran realitzar el recorregut de la ruta, però sense participar en el concurs de redacció.

El lliurament de premis es durà a terme el dissabte 14 d’agost, a les 22.15 hores, en la plaça de l’Ermita (Marxuquera Alta). Així mateix, el jurat estarà format per cinc representants d’associacions de veïns dels diversos barris de Marxuquera.

La ruta històrica-ambiental ‘Coneix Marxuquera 2’ està patrocinada per la Junta de Districte de Marxuquera, i compta amb la col·laboració de les associacions de veïns de Marxuquera i Associació de Festers de Marxuquera. Aquesta activitat es durà a terme segons la normativa vigent respecte a mesures preventives enfront de la covid-19.

Articles relacionats