Alumnes del grau de Turisme del campus de Gandia visiten l’empresa Consultia Travel

Estudiants del Grau en Turisme i Doble Grau Turisme+ADE, que imparteix la Universitat Politècnica de València als Campus de Gandia i Alcoi, han visitat aquest dilluns 30 d’octubre la seu central de Consultia Travel a Sedaví. Consultia Travel és una iniciativa tecnològica innovadora de l’empresari valencià Juan Manuel Baixauli, que ha desenvolupat un sistema de gestió propi, Octopus Tech, enfocat al mercat de viatges d’empresa.
Juan Manuel Baixauli ha explicat als estudiants les claus del sistema Octopus Tech, l’objectiu del qual és millorar l’eficiència dels processos de gestió de viatges d’empresa. Baixauli ha afirmat que es tracta d’un producte molt especialitzat i potent, adoptat per nombroses empreses, i així ho corrobora, afirma, el creixement exponencial en la facturació de Consultia Travel,
Durant la seua visita, els estudiants han pogut conèixer “in situ” com es gestiona l’empresa i el seu model de negoci. La visita ha tingut lloc en el marc d’un Projecte d’Innovació i Millora Educativa de la UPV (PIME), en el qual participa l’assignatura de ‘Direcció comercial d’empreses turístiques’ i que compta amb el suport de la Càtedra Consum-UPV i la Càtedra d’Innovació del Campus de Gandia.

Bernat Roig, professor de l’assignatura Direcció Comercial del Grau en Turisme en la UPV, ha explicat que amb aquesta iniciativa es pretén donar als i les estudiants una formació molt aplicada, ja que en el marc de l’assignatura elaboraran propostes d’actuacions realistes amb les quals respondre a un repte comercial plantejat per Consultia Travel. 
En l’eixida de camp també han participat estudiants de l’assignatura ‘Guies Turístics’, que han pogut conèixer l’oferta de viatges per a grups que organitza Consultia Travel, així com el programa Viure&Viatjar, exclusiu per a socis-clients de Consum. Els estudiants han realitzat el ‘Tour del Mestalla’, per invitació de Consultia Travel, que és agència de viatges oficial del València Club de Futbol. Segons Lola Teruel, professora de l’assignatura ‘Guies Turístics’, l’alumnat troba en aquestes activitats una oportunitat per a posar en pràctica els coneixements teòrics sobre els processos d’assistència a grups turístics.

Et Pot Interessar