11.6 C
Gandia
Dimecres, 6 desembre, 2023

Alumnes de cinquè sotmeten a “examen” a l’alcalde de l’Alqueria, una regidora i un bomber

Alumnes de 5é de Primària del CEIP Sant Pere Apòstol de l’Alqueria de la Comtessa ha visitat aquest divendres l’ajuntament per a entrevistar a tres personalitats diferents. Voro Femenia, alcalde de l’Alqueria, Ana López, regidora de Joventut i Cultura, i Vicente Sala, bomber de professió, han estat el centre d’atenció de la visita i s’han sotmés a una sèrie de preguntes que han realitzat els xiquets i les xiquetes.

Vicente Sala els ha contat en què consisteix la tasca d’un bomber, què és el que s’ha de fer en un cas d’emergència, així com les diverses competicions en què ha participat. De fet, Sala i el seu equip de Bombers de Gandia van quedar subcampions en el Mundial de Rescats d’Accidents de Tràfic 2018.

Per la seua banda, Ana López, advocada de professió, els ha parlat sobre la carrera de Dret i els ha explicat com organitza totes les activitats culturals i juvenils que es duen a terme al poble a través de la seua regidoria. A més, tant la regidora com els estudiants han aprofitat per a intercanviar opinions sobre els esdeveniments.

Per últim, l’alumnat s’ha dirigit a Voro Femenia per preguntar-li quina és la feina que fa un alcalde. Femenia ha contat a la classe les funcions que es realitzen al consistori i com es gestionen els recursos de què es disposen.

Articles relacionats