12 C
Gandia
Diumenge, 25 febrer, 2024

Alta participació  en la iniciativa “Recuperem els Murals” a Bellreguard

 

  • S’aconsegueix l’objectiu de “Recuperem els Murals”, en un dia de valors democràtics, feministes i d’exaltació dels drets de la Dona
Recuperem el Murals Bellreguard 1
Recuperem el Murals, Bellreguard

La iniciativa està inclosa en els actes de celebració del Dia Internacional de la Dona, ja que els murals que havien patit el vandalisme feixista eren una demanda pels drets de la dona, el feminisme i en contra del feixisme que no respecta cap d’aquests.

L’Ajuntament de Bellreguard ha participat activament en l’organització de la iniciativa, per aconseguir que fóra una festa democràtica, i per a recuperar els valors que hi havia als murals i esborrar com no el vandalisme dels feixistes.

L’associació de dones de Bellreguard ha manifestat que “actuem davant l’acte vandàlic que va patir els murals i sobre la mostra de l’odi que estem veient cap al feminisme que només persegueix el dret a la igualtat real, No podem ni volem callar i cridem per a defensar els nostres drets”.

“I és per això, perquè juntes som imparables, que pintarem i repintarem les vegades que calguen. Perquè si penseu que així ens parareu, esteu equivocats, açò ens dona més forca si cal” han conclòs des de l’Associació.

Articles relacionats