18.2 C
Gandia
Diumenge, 24 setembre, 2023

Al·legacions al projecte de regeneració de la platja de Tavernes

L’Ajuntament de Tavernes està orgullós d’anunciar que s’ha elaborat amb èxit un informe conjunt que recull les aportacions i al·legacions de diversos grups i associacions locals sobre el projecte de regeneració de la Platja del Brosquil Sud i la Goleta TTMM de Cullera i Tavernes de la Valldigna, així com el seu estudi d’impacte ambiental EXP 46-0347. Aquest informe, fruit d’un esforç col·lectiu, ha estat signat com a resolució en data de 25 de juliol de 2023 i serà presentat a la Direcció General de la Costa i el Mar.

En un exercici exemplar de participació ciutadana, l’alcaldessa, Lara Romero, destaca que “ha estat un exercici exemplar de participació ciutadana, l’alcaldia ha donat l’oportunitat a tots els grups que conformen el govern municipal i a les diferents associacions locals, com Acceplat o SOS Platja, de fer les seues aportacions al projecte”. Aquesta col·laboració ha estat fonamental per adaptar el projecte a les necessitats i la realitat de la nostra localitat, aportant una perspectiva més àmplia i enriquidora.

L’equip tècnic, compost per l’arquitecte, el tècnic de medi ambient, el tècnic d’arquitectura i gestió d’urbanisme i el secretari, ha jugat un paper
rellevant en la materialització d’aquestes aportacions. Gràcies a la seua dedicació i professionalitat, han canalitzat amb encert les diverses propostes i han aconseguit incorporar-les de manera viable en el document final.

El regidor d’urbanisme, Juan Talens, destaca el treball incansable de tot l’equip tècnic, que ha demostrat una gran capacitat per trobar solucions
pragmàtiques que beneficien a la comunitat. El resultat és un informe per a fer el projecte més sostenible, respectuós amb el medi ambient i adaptat a les necessitats i expectatives dels ciutadans.

Aquest és un pas bàsic en la millora de les nostres platges, que ens anima a seguir obrint noves vies de comunicació i treball conjunt amb la ciutadania i les entitats locals per a fer de Tavernes un lloc millor per a totes i tots.

Articles relacionats