10.6 C
Gandia
Dimecres, 6 desembre, 2023

Alícia Izquierdo i Josep Alandete lluitaran per encapçalar la llista de Compromís Més Gandia a les eleccions municipals

Compromís per Gandia tanca la presentació de candidatures a les primàries locals

• Per a encapçalar la candidatura s’hi ha presentat 2 militants: Alícia Izquierdo (Més) i Josep Alandete (Iniciativa)

• Per a la llista: – Esther Sapena (Més); Daniel Muñoz (Més); Rafa Ferrer (Més); Benjamí Pérez (Els VerdsEquo); Raquel Esteve (Més); Carles Juan (Iniciativa); Pere Sirerol (Més); Ivan Soria (Més) i Àlvar Castelló (Iniciativa).

• Durant aquesta setmana els candidats i les candidates recolliran els avals establits per a poder participar en el procés final de votació del 8 a l’11 de febrer.

L’executiva local de Compromís per Gandia ha valorat molt positivament la participació de militants de Més, Iniciativa i els VerdsEquo en la fase de presentació de candidatures al procés de primàries per a elegir la candidatura local i els membres de la llista electoral de cara als comicis municipals del mes de maig pròxim. Ahir es va tancar el termini de presentació i aquesta vesprada s’han fet públiques les candidates i candidats:

– Candidatures a l’Alcaldia de Gandia:

– Alícia Izquierdo (Més-Compromís)

– Josep Alandete (Iniciativa-Compromís)

– Candidatures a formar part de la llista electoral:

– Esther Sapena (Més)
– Daniel Muñoz (Més)
– Rafa Ferrer (Més)
– Benjamí Pérez (Els VerdsEquo)
– Raquel Esteve (Més)
– Carles Juan (Iniciativa)
– Pere Sirerol (Més)
– Ivan Soria (Més)
– Àlvar Castelló (Iniciativa)

Ara, d’acord amb el que estableix el Reglament de Primàries, aprovat àmpliament per l’assemblea general de Compromís (i ratificat per l’executiva local), des de hui mateix i fins al 20 de gener, els candidats i les candidates recolliran els avals establits per poder formar part de les primàries.

Finalment, les votacions en línia es faran del 8 al 10 de febrer, i les votacions presencials, l’11 de febrer en la mesa que habilitarà la coalició a la seua seu del carrer Tossal.

El mateix dia 11, a partir de les 20.00 h, es donaran els resultats de les primàries, que seran proclamats oficialment el 14 de febrer.

El procés de primàries local coincideix amb el d’elecció a la llista a les Corts, que es farà de forma simultània a tot el País Valencià.

Compromís per Gandia ha valorat el fet que siga l’única formació local que realitza un procés de primàries per a elegir les seues candidates i els seus candidats. «Som un projecte seriós, plural i participatiu, que té en compte l’opinió de les seues bases. Amb elles i ells aspirem a revalidar i augmentar el suport de la ciutadania, amb l’objectiu de continuar implantant i liderant a Gandia les polítiques socials, valencianistes, verdes i feministes dels governs amb Compromís. Ara, amb més força sumant a Més Gandia les companyes i companys de Podem els quals, juntament EUPV, i altres col·lectius que vulguen formar part. Sumem per a guanyar», ha expressat el portaveu local de Compromís per Gandia, Ivà Bonet.

Articles relacionats