Alex Holovanenko completa les 24 hores de Xest en ciclisme ultrafons i queda nové a la seua categoria

L’atleta del C.D. Masktri Alex Holovanenko va competir el cap de setmana en les 24 hores de Xest, una prova ciclista d’ultrafons en la qual els corredors competeixen durant dia i nit per a aconseguir recórrer la màxima distància possible. No oblidem que el ciclista afincat a Gandia Toni Pont va aconseguir en esta prova el bronze de la Copa d’Espanya d’Ultrafons. 
Després d’un esforç titànic, Holovanenko va aconseguir recórrer 420km en 14 hores. Per problemes físics, va haver de descansar, posant fi a la seua participació a les 3 de la matinada. Malgrat açò, Alex es va alçar amb la 9ª posició en la classificació Master 30 de la Copa d’Espanya, tota una fita per a aquest jove atleta. 
El Club gandià també va estar present en la carrera a peu de Xeresa, prova inaugural del Circuit a Peu Safor – Valldigna. El més destacat va ser Raúl Sánchez, amb un temps de 41:41. El seu company Victor Rocher va entrar un minut després d’ell, amb una marca de 42:41. També van participar en la prova Roberto Santa María i Mari Paz Tarraso.

Marcela Juárez, al tercer calaix.

Marcela Juárez aconsegueix la 3º posició en la Travessia de San Javier
La guinda del cap de setmana la va posar l’atleta Marcela Juárez en la Travessia de San Javier (Múrcia), una prova de 2,5 km nadant pel mar. Marcela va aconseguir la 3ª posició de la categoria Master+20, aconseguint pujar a podi.

Et Pot Interessar