Álex Gregorio, tercer al campionat autonòmic en ruta

A la imatge superior, Álex Gregorio al podi. Sobre estes línies, Juan Ayuso, segon en la general.

Els infantils, cadets, juvenils i masters de la Penya Ciclista Beniopa han estat competint este cap de setmana en diverses curses amb importants resultats.
La cita més important la tenien els Juvenils del Ginestar – ULB Sports al Genovés, on tenia lloc el Campionat Autonòmic en Ruta. Tots els integrants de l’equip van acudir a la carrera amb l’objectiu de barallar pel títol de campió. Des de l’inici es va imposar un alt ritme en carrera, ja que a la prova van acudir els millors ciclistes valencians. No obstant açò, els corredors del conjunt gandià van aconseguir ordenar-se per a frenar als rivals. Miquel López va protagonitzar l’escapada de la jornada, en aprofitar la seua oportunitat i traure avantatge a la resta de rivals. Va estar escapolit més de 30 km, però finalment va ser absorbit per l’escamot.
Es va arribar a meta amb oportunitats, i ací estaven els ciclistes del Ginestar – ULB Sports per a lluitar per la victòria. El campionat es va decidir al sprint i Alex Gregorio va finalitzar en 3ª posició, aconseguint el bronze en aquesta dura prova. El seu company Miquel López, malgrat l’esforç de l’escapada, va aconseguir creuar la meta en 5ª posició. Els dos ciclistes de la Safor van demostrar el seu gran nivell en aquesta important prova. Cal destacar a la resta de membres de l’equip, que quan van veure la possibilitat de victòria dels seus companys, es van bolcar per a ajudar-los.
L’equip cadet també van tenir una jornada carregada de competició. Un xicotet grup de corredors de l’equip, juntament amb el director, Javier Ayuso, van viatjar fins a Valdepeñas, on Mateo del Castillo, Jordi Constantino, Juan Ayuso i Pere Iborra van ser els encarregats de representar a l’equip del Ginestar – ULB Sports en aquesta volta de dos dies.
La jornada del dissabte es va celebrar la Crono individual, en la qual Juan Ayuso va aconseguir el 2n millor temps de la vesprada, el que el col·locava en la 2ª plaça de la general. Diumenge tocava jugar totes les cartes per a poder guanyar la volta, i així ho van fer els corredors de la PC Beniopa. Des del primer quilòmetre van treballar perquè Ayuso aconseguira arribar al final de la prova amb opcions de victòria; i el pla va eixir perfecte. Ayuso va arribar amb forces al sprint final, però a escassos metres de meta va patir una aparatosa caiguda que li va impedir barallar per la victòria. No obstant açò, i malgrat aquest desafortunat accident, Ayuso aconseguia finalitzar la Volta en la 3ª posició de la General.
Castelar va acollir l’altra prova del cap de setmana en la qual van competir els cadets gandians. De nou van demostrar que treballant en equip els resultats arriben sols. El circuit era molt ràpid i exigent, i pocs van ser els corredors que van finalitzar la prova. No obstant açò, el Ginestar – ULB Sports va aconseguir ficar a 3 ciclistes en el sprint final. El més destacat va ser Gerard Montoro, qui es va quedar a les portes del podium després de ser el 4t classificat. Maikel Castellá i Cristián Sánchez van ser els dos altres corredors que van estar entre els primers classificats de la prova.
Els més joves, els infantils, tenien una cita molt especial aquest cap de setmana. La platja de Gandia celebrava una carrera per a les escoles i els corredors del Ginestar – ULB Sports no van faltar a la cita.

Paco Boscà, campió a Canals.

El quipo Master va tornar a pujar al podium una setmana més; aquesta vegada a Canals, on Paco Boscá es proclamava campió de la categoria Master 50.
Amb aquests excel·lents resultats, els equips de competició de la PC Beniopa tancaven una jornada plena de carreres i importants resultats.

Et Pot Interessar