9.3 C
Gandia
Divendres, 3 febrer, 2023

Alejandro Martínez Chorro es converteix en el ciclista més ràpid d’Espanya

Martínez Chorro va obtindre la medalla de bronze al Campionat del Món de pista coberta en la prova d’un quilòmetre contrarellotge

El pistard de la Penya Ciclista Beniopa Alejandro Martínez Chorro va aconseguir aquest divendres penjar-se la medalla de bronze en els campionats del món de pista que s’estan celebrant en el velòdrom de Saint Quentin de París a França.

Martínez Chorro va obtindre el preuat metall en la modalitat del quilòmetre on va batre en dos ocasions el rècord d’Espanya amb un temps de 59 segons i 871 mil·lèsimes a una mitjana de poc més de 60 quilòmetres a l’hora, convertint-se en l’home més ràpid de la història del ciclisme espanyol.

Sens dubte el major èxit del corredor benioper que ha tingut un any amb molts alts i baixos com els prop de dos mesos que no es va poder entrenar en el Lluís Puig de València per culpa de la pintura.

Alejandro Martinez Chorro amb lequip espanyol

El seu entrenador, Jaume Barber ha sigut l’artífex que Alejandro Martínez fera un tomb total en la seua planificació esportiva que li ha catapultat a aquesta medalla de bronze en uns campionats mundials. Paradoxalment la Federació Valenciana va acomiadar incomprensiblement a Barber el mes de juny passat però aquest va continuar entrenant al jove corredor valencià.

Articles relacionats