12 C
Gandia
Diumenge, 25 febrer, 2024

Alejandro Martínez Chorro, de la Penya Ciclista Beniopa, obté la medalla de bronze en la Copa de les Nacions de Glasgow

El velocista de la Penya Ciclista Beniopa, Alejandro Martínez Chorro va aconseguir ahir divendres la primera medalla de bronze per a la selecció espanyola de pista en la Copa de les Nacions de Glasgow.

IMG 20220423 WA0001

Martínez Chorro va parar el cronòmetre en 1′ 00″832 en la final del quilòmetre contra el rellotge individual deixant clar que aquest temps valia una medalla. En la primera posició va finalitzar el colombià Cristian Ortega mentre que segon va ser el francés Melvin Landerneau.

El de la Penya beniopera va començar el matí marcant el quart millor temps i és llavors quan es va creure que la medalla era factible. Martínez apuntava que els dos primers eren inassolibles però la tercera plaça era possible, empresa que aconseguiria a la vesprada sent la primera medalla de l’equip nacional professional.

Després d’aconseguir el bronze el velocista manifestat que “ha sigut molt bonic, i que el dur entrenament en el velòdrom Lluís Puig, gràcies a Jaume Barber que m’ha recolzat en tot moment, ha donat els seus fruits, tambè he de donar gràcies a tots i intentarem portar més triomfs per a casa”.

La prova escocesa és la primera de la temporada de pista, valedora per a la Copa de les Nacions on estan els millors pistards del moment.

Articles relacionats