25.4 C
Gandia
Dimarts, 4 octubre, 2022

Alejandra Puente demostra la seua qualitat a la primera prova de la Copa d’Espanya celebrada a Beasain

– La gandiana Alejandra Puente va obtindre el segon lloc en la primera prova de la Copa d’Espanya de ciclisme femení celebrada diumenge passat a la ciutat basca de Beasain

– La prova va tindre un recorregut de 33 quilòmetres.

Alejandra Puente, que pertany a l’equip Hyundai Koryo car va fer una carrera molt intel·ligent on va saber controlar en tot moment com es desenvolupava la carrera i va arribar a lluitar per la victòria a l’esprint on tan sols la seua companya d’equip Daniela Grañana va poder batre-la en la mateixa línia de meta.

Aquest resultat és un dels millors aconseguit en els últims dos anys que certifica l’adaptació a la categoria i a les proves de més nivell a les quals s’enfronta. En aquest resultat es col·loca ara segona de la classificació general cadet i està a tir de pedra del primer lloc. El pròxim cap de setmaa podrà tornar a lluitar en la prova a  Balmaseda.

En aquesta mateixa carrera la fontina Lucía Andrés finalitza en el lloc 82 mentre que en la prova júnior la vallera Lídia Frare Llacer va abandonar per problemes mecànics i la grauera Lucía Martín també abandonaria.

Articles relacionats