13.7 C
Gandia
Dijous, 22 febrer, 2024

Alberola repetirà com a candidat de Compromís a l’alcaldia de Benifairó

L’assemblea de Compromís per Benifairó, reunida el dijous 10 de gener, va aprovar que Josep Antoni Alberola, actual alcalde, torne a ser el cap de cartell per a les eleccions municipals de maig.

Des de l’agrupació local de Compromís destaquen que “la tasca portada a terme durant la legislatura ha sigut complexa i resolta positivament per l’equip de govern, amb el que es torna a dipositar la confiança amb ells, però ara reforçada, per afrontar el repte de les pròximes eleccions. Des del convenciment d’haver realitzat una tasca honesta i eficient, el projecte es veu reforçat per encarar una nova legislatura amb un programa il·lusionant per modernitzar i dinamitzar el poble”.
“Durant aquesta legislatura s’han vist molts canvis, tant des de l’eficiència en la comptabilitat municipal com urbanístics, participatius, educatius, de comunicació, culturals i d’altres. Aquesta tasca empresa durant aquestos quasi quatre anys, creiem, cal que siga continuada i reforçada per aplegar a un major grau de benestar dels veïns”, conclou Compromís en un comunicat.

Articles relacionats