11.6 C
Gandia
Dimecres, 6 desembre, 2023

Josep Alandete: “Ha arribat l’hora de que Gandia tinga una alcaldia de Compromís”

compromis gandia
Més de 600 persones han participat aquest dissabte en l’acte comarcal de presentació de les candidatures de Compromís per a la comarca de La Safor – Valldigna celebrat a la plaça rei En Jaume I de Gandia, i en el que han intervingut la vicepresidenta de la Generalitat i candidata de Compromís a la presidència, Mónica Oltra; els caps de llista per València a les Corts i al Congrés, Fran Ferri i Joan Baldoví, i les candidats a les alcaldies de la Safor-Valldigna. L’acte ha estat conduït per Josep Alandete, candidat de Compromís a l’alcaldia de Gandia.
“Ara Gandia necessita fer un pas més. Ens cal una Alcaldia de Compromís, per a trencar inèrcies del passat, per a posar en valor tots els recursos humans que tenim al nostre abast, per la joventut, per aquells més majors que han vist truncada la seua vida laboral, per la nostra gent gran, per les dones faeneres de sempre”, ha declarat Alandete en la seua intervenció. 
Fran Ferri, per la seua part, ha destacat que “cal preguntar-se com estàvem fa quatre anys perquè cal saber d’on venim, per saber on anem. Fa uns mesos va vindre al País Valencià Pablo Casado per presentar els seus candidats, i va intentar posar en valor les presidències de Zaplana, de Camps: ‘El PP devolverá el futuro a los valencianos y valencianas’, i nosaltres li diem: “devuélvannos el dinero que nosotros devolveremos el futuro a los valencianos”.
El candidat al Congrés, Joan Baldoví, s’ha centrat en el finançament: “Sols nosaltres plantegem les reivindicacions del nostre poble, després d’anys i anys de presència de parlamentaris estatals elegits al nostre País, no s’ha vist mai un treball reclamant la nostra negativa financiació, ni del dèficit inversor de ‘l’estat al nostre País. I és important arribar a formar grup parlamentari, perquè això faria més eficient el nostre treball, i milloraria la nostra capacitat de reclamar i negociar les nostres exigències”.
Finalment, Mónica Oltra ha afirmat que “en Compromís ens comprometem a treballar per construir de nou el pacte del Botànic, sempre tenint en compte els resultats electorals, perquè volem consolidar els beneficis aconseguits aquests anys pels valencians i valencianes, i seguir millorant les condicions de la seua vida i del seu treball.”

Articles relacionats