Al Teatre Reial de Madrid sense eixir de Gandia

El pati d’armes del Palau Ducal acollirà hui dissabte 7 de juliol a partir de les 21.30 hores la retransmissió en directe de l’obra «Lucia di Lammermoor», un acte cultural que s’emmarca dins de la programació d’estiu organitzada per l’Ajuntament de Gandia dins de la iniciativa Palaudiovisual.

Els assistents podran veure en directe la representació d’aquesta obra de Gaetano Donizetti que es representa al Teatro Real de Madrid que aquest any celebra el seu 200 aniversari i que serà retransmesa a diverses en pantalles instal·lades en places, parcs, museus, teatres, centres culturals, auditoris d’ajuntaments de tot Espanya.

L’aclamada producció del director d’escena nord-americà David Alden, amb direcció musical de Daniel Oren, compta amb un magnífic repartiment encapçalat per la soprano nord-americana d’ascendència cubana Lisette Oropesa (Lucia), el tenor mexicà Javier Camarena (Edgardo), el baríton Artur Rucinski (Enrico Ashton), el baix Roberto Tagliavini (Raimondo Bidebent), el tenor Yijie Shi (Lord Arturo Bucklaw), la mezzosoprano Marina Pinchuk (Alisa) i el baríton Alejandro del Turó (Normanno). Al costat d’ells, el Cor i Orquestra Titulars del Teatre Real.

L’any passat més de 1.000 persones van acudir a les diferents projeccions de cinema i retransmissió en directe d’obres teatrals celebrades al Palacio Real dins de la programació de Palaudiovisual.

Les entrades tenen un preu de 5 € (cadira) i 7,5 € (hamaca) i poden ser adquirides al Palau Ducal de 10:00h a 13.30h i de 16: 00h a 19.30h.

Et Pot Interessar