9.1 C
Gandia
Dijous, 9 febrer, 2023

Ajuntament i Federació de Falles de Gandia aborden els distints escenaries possibles per a la celebració de les Falles

El regidor delegat de Falles i responsable del departament de Seguretat Ciutadana, Nacho Arnau, va mantindre ahir una reunió amb una representació de la Federació de Falles de Gandia encapçalada pel seu president, Telmo Gadea.

En la trobada també hi van participar el cap de la Policia Local, Salvador Morant i l’inspector Marcos Miñana i durant el mateix es van abordar els diferents escenaris possibles que es poden produir durant la celebració de les Falles el pròxim mes de setembre.

Per aquesta raó, i seguint les recomanacions sanitàries, des de la Policia Local s’ha establit diversos Plans Directors en funció de la incidència que s’aplicaran durant les festes i que ahir van ser plantejats als directius de la Federació de Falles.

Després de la trobada, Arnau ha declarat que “tots som conscients que no seran unes falles a l’ús. Sempre que la situació sanitària ens ho permeta podrem realitzar alguns dels tradicionals actes seguint unes normes estrictes” “Ens enfrontem a una situació atípica que farà que tots fem un esforç extra, però esperem que tot surta com tenim previst i pugem tornar a celebrar unes festes falleres amb tota la seua esplendor en breu”.

Articles relacionats