14.3 C
Gandia
Divendres, 24 març, 2023

Ajornada a l’1 de maig la Cursa de la Dona Vicky Foods per a l’1 de maig

 

• La previsió de pluja per al diumenge que ve ha obligat a canviar de data la carrera.

• La Fira de la Corredora i el repartiment de samarretes i dorsals es portaran a terme el 29 i 30 d’abril a la plaça del Prado.

 La regidora d’Esports, Lydia Morant, i la gestora esportiva del Club d’Atletisme (CA) Safor Teika, Lidia Balada, han anunciat aquest matí l’ajornament de la XIII edició de la Cursa de la Dona Vicky Foods a causa de la previsió de pluja del diumenge que ve. La nova data per a la carrera s’ha establit per a l’1 de maig i el 29 i 30 d’abril es portaran a terme la Fira de la corredora i el repartiment de dorsals i samarretes.

Segons ha explicat la regidora, es preveu que la situació meteorològica actual de pluges es mantinga fins a la setmana que ve. Per aquest motiu, la cursa se celebrarà el diumenge 1 de maig, un dia en el qual Gandia no té previst cap esdeveniment a la via pública. «S’ha considerat per part de l’organització que, a causa del públic al qual ens estem dirigint (dones que s’inicien en el running en una cursa participativa, lúdica i festiva) fer-la en un dia de pluja entelaria totalment l’esdeveniment», ha expressat.

De la mateixa manera, la Fira de la corredora i el repartiment de dorsals i samarretes també canvien de data. Es realitzaran el 29 i 30 d’abril a la plaça del Prado i es pretén que continuen amb el mateix plantejament que hi havia fins ara amb exhibicions programades d’esgrima, capoeira o handbol. «L’objectiu és fomentar i visibilitzar l’esport en la dona i aquesta situació meteorològica entelaria aquesta festa de l’esport», ha afegit Balada.

Tal com ha apuntat la gestora esportiva del CA Safor Teika, es mantenen les inscripcions que es van tancar ahir amb més de 5.000 participants: «Estem estudiant obrir un nou període d’inscripcions; ho anunciarem per xarxes socials si es dona el cas». Així mateix, ha volgut agrair a totes les dones que «confien any rere any» en aquesta cursa. «Esperem que l’1 de maig puga ser un dia bonic, de festa i sol on poder lluir aquestes samarretes amb el color que elles van elegir», ha conclòs Balada.

Articles relacionats