23.1 C
Gandia
Dimarts, 26 setembre, 2023

Aitor Arlandis guanya la Volta a Salamanca en categoria cadet

El ciclista de Tavernes de Valldigna, Aitor Arlandis es va proclamar brillant vencedor de la Volta a Salamanca en categoria cadet disputada durant aquest passat cap de setmana, i confirma el bon estat de forma que tan ell com Mestre estan mostrant en aquesta temporada.

Arlandis de l’equip PC Pinedo Juan Giner es va escapar, al costat d’altres tres companys, a mitjan carrera aconseguint la renda suficient d’1 minut i 2 segons per a véncer en aquesta prova després del temps perdut en la primera etapa.

El valler va finalitzar segon, per darrere de Martín Fernández de l’equip MMR, en aquesta última etapa i finalment s’alçava amb el triomf amb un avantatge de 10 segons sobre el segon classificat. A més Arlandis aconsegueix el segon lloc en les metes volants.

És sens dubte el millor resultat de l’equip de la PC Pinedo des de principi d’any amb aquest resultat en una de les millors voltes d’Espanya.

A més del triomf del valler, és de destacar el sisé lloc en la general de Xavi Mestre a 46 segons del campió i el tercer lloc en la classificació de la muntanya. Un altre bon resultat que situa a l’equip de la PC Pinedo, Juan Giner com tercer equip en la general.

Lídia Llacer Fraile perd el lideratge a la Challenge Autonòmica

D’altra banda, la també vallera Lídia Llacer Fraile va finalitzar quinzena en la carrera de dones de Sant Vicent del Raspeig puntuable per a la challenge autonòmica, amb aquest rsultat, Lidia ha perdut el lideratge de la challenge.

Articles relacionats