18.9 C
Gandia
Dimarts, 26 setembre, 2023

Aitor Arlandis colpeja amb força a la porta de la Selecció Valenciana de Ciclisme

El flamant campió de la Volta a Salamanca, el valler Aitor Arlandis ha assenyalat a aquesta redacció, després del seu primer gran triomf, “que espere que amb aquesta victòria la federació em cride per a defensar els colors valencians en el pròxim campionat d’Espanya que tindrà lloc a Cartagena a principis del mes de juliol. Crec que fet mèrits suficients per a poder estar no obstant això són ells els que han de considerar els més adequats”.

Arlandis que ha aconseguit aquesta temporada diversos triomfs parcials com guanyar les metes volants en tres voltes importants a més d’acabar quart en el campionat autonòmic, es considera com un treballador dins de l’escamot i mai diu que no a l’hora de donar la cara. “En l’equip PC Pinedo, Juan Giner, estic molt bé i he pogut millorar el rendiment de l’any passat. Existeix un gran grup i molta companyonia sens dubte ha sigut un canvi a millor”.

“La victòria a Salamanca ha servit per a obrir els ulls”, ha declarat Arlandis, “i veure que soc capaç de fer coses més grans en el món del ciclisme”.

En el pla físic, Aitor Arlandis es considera un ciclista polivalent, “l’any passat vaig patir molt per a superar els ports de muntanya però en la present temporada tot això ha canviat”.

El valler que té al murcià Alejandro Valverde en un pedestal, és sens dubte el seu gran ídol per les proeses que ha realitzat i que algun dia desitjaria fer.

Articles relacionats