13.9 C
Gandia
Dijous, 29 febrer, 2024

“Aigua per al pa, aigua per al sucre”

Presentacio llibre MAGaEl Museu Arqueològic de Gandia comença un nou any i, amb més força que mai, inicien les activitats que han plantejat per al 2020 al Museu Arqueològic de Gandia .

L’objectiu és acostar el museu a tota la gent i, per això, han dissenyat tot un seguit d’activitats amb què dinamitzar aquest magnífic i històric espai on ens trobem, l’antic hospital de Sant Marc. Entre elles, podrem assistir a diverses presentacions de llibres, interessants xarrades i estimulants taules redones al llarg de tot l’any.

I justament aquest divendres arriba la primera activitat, una presentació d’un llibre ben interessant. I és que resulta tota una alegria per a l’equip del Museu, que aquest primer llibre siga dels seus companys Frederic Aparisi i Ferran Esquilache membres ambdós del Grup HARCA, els quals presentaran el seu darrer treball sobre les séquies de Palma i d’en March i la seua importància en la configuració del paisatge de la vall de la Safor, entre els segles XIII i XV. En especial, se centraran en el paper que aquestes dos construccions medievals van jugar en la colonització de l’Alfàs de l’Horta de Gandia, entre Beniarjó i Potries, i en la seua posterior transformació per afavorir el conreu de la canyamel.

Presentació dia 17 de gener, a les 19 h, al Museu Arqueològic de Gandia.

Articles relacionats