20.7 C
Gandia
Dissabte, 18 maig, 2024

Aiacor obrí el calendari d’Escoles de Ciclisme de la Comunitat Valenciana

 

 

La població valenciana d’Aiacor serà l’encarregada d’obrir oficialment aquest pròxim diumenge 12 de març la temporada oficial de carretera en la categoria d’escoles en tota la Comunitat Valenciana i possiblement a Espanya.

Una prova que servirà per a presentar a totes les escoles participants i donar el xiulet inicial a una temporada bastant llarga que acabarà en l’últim cap de setmana del mes de setembre a Bétera.

Serà l’única carrera que té lloc en la Comunitat Valenciana, la participació superarà per poc els 200 corredors vinguts en major mesura de València i Alacant encara que ja hi ha inscripcions de Navarra, Castella-la Manxa i alguna de Múrcia.

La Penya Ciclista La Forca d’Aiacor ja té tot preparat per a aquest esdeveniment que fins i tot li rendirà un homenatge al qual ha sigut en les últimes dècades el responsable de les escoles, José Luis Pérez Lozano.

És possible que dirigisca la seua última carrera en Aiacor als xiquets és el que molts desitgen encara que tot dependrà dels responsables.

L’esdeveniment s’iniciarà amb la presentació i tot seguit es disputarà la primera gimcana de l’any i estarà destinada als infantils.

Després d’aquestes proves d’habilitat es disputaran les huit carreres.

Representació Comarcal

En aquesta primera carrera la representació comarcal serà la més baixa dels últims anys on a penes hi haurà 15 corredors i diversos d’ells ja es troben en escoles d’altres comarques limítrofes a la recerca de noves metes.

Lluny queda ja aquelles temporades on el nombre de corredors arribava als 50 a la Safor.

Calendari Definitiu

Finalment, hi hauran quatre carreres a la comarca després de la publicació de l’últim calendari on Gandia, Xeresa, Bellreguard i Tavernes seran les poblacions encarregats d’organitzar-la.

Articles relacionats