Ahouchar Hassane guanya per segon any la Volta a Peu de la platja de Tavernes

Ahouchar Hassane (Gaes Running Team), un clàssic de les voltes populars valencianes, s’ha proclamat per segon any consecutiu guanyador absolut de la 30ª Volta a Peu de la platja de Tavernes, disputada este divendres 3 d’agost amb poc menys de mil inscrits que van haver de fer front a una intensa calor.  El marroquí ha recorregut els 8.000 metres de circuit urbà en 24 minuts i 47 segons.

En segon lloc ha entrat Austin Sieres Gómez (Cárnicas Serrano) en 25 minuts i 19 segons, i tercer Khalifa Zarhnoun, company d’equip de Hassane (25 minuts 44 segons).

Pilar Vázquez, al podi.

En categoria femenina la guanyadora absoluta ha estat Pilar Vázquez, del Club Atletisme Delikia Safor Sport, amb un temps de 31 minuts i 50 segons, seguida de Marta Orengo (Club Santinos) amb un temps de 31 minuts i 15 segons i en tercer lloc Miriam Gregori Romero (The Kenyan Urban Way “Raquel Landin), qui va invertir 32 minuts i 35 segons.

Per part del Club d’Atletisme Safor Delikia, Carlos Ferrando, amb un temps de 26:46, va ser segon en la classificació sènior masculina i sisé en la general. En esta última es va imposar Hassane Ahouchar, de l’Gaes Running Team.

Et Pot Interessar