23.2 C
Gandia
Dijous, 30 novembre, 2023

Agustín Sieres i Isabel Ferrer guanyen a VIII Volta a peu a Beniflà

 

– La 13a prova puntuable del Circuit Caixa Popular Safor Valldigna la van recórrer prop de 700 participants

La VIII Volta a peu a Beniflà s’ha disputat este cap de setmana amb prop de 700 participants. La tretzena prova puntuable del Circuit Caixa Popular Safor Valldigna tornava després de diverses setmanes de descans en una prova amb recorregut nou amb una distància de 8650 metres.

En el purament esportiu, la carrera la va dominar, en la categoria masculina,  Agustín Sieres, del CA Gandia Alpesa, amb un temps de 28’30’’ seguit de Sergio Marco del CE La Vespa de Novetlé que utilitzava 29’04’’ a travessar la meta i en tercera posició quedava James Whitehead del CA Llebeig de Xàbia amb una crono de 29’20’’.

En categoria femenina la vencedora era, una vegada més i ja van 10, Maria Isabel Ferrer, del CC Camallaes, amb un temps de 31’04’’. Esther Fornés, del CA Cametes, quedava segona amb una crono de 33’49’’ i en tercera posició travessava la meta Cristina Moya, del CA Publidom, amb 34’28’’ de temps.

La prova arrancava a les 9.30 del matí on els primers quilòmetres van transcórrer per dins del nucli urbà, més tard la serp de corredors es va endinsar en el terme de Beniflá, amb preciosos paratges de tarongers que va transmetre eixa llibertat dels camins rurals, per a cadascú ficar el seu ritme més exigent una vegada calfades les cames. Una carrera curta, amb alguna pujada, en línies generals va ser una carrera ràpida.

Cal ressaltar la gran competitivitat que existeix en les generals del circuit tant en categories de clubs com en categoria individuals la qual cosa fa que este circuit guanye en qualitat.

La pròxima carrera serà la XI Cursa Popular Solidària de Beniarjó el 26 de novembre a partir de les 10 del matí. Les inscripcions segueixen obertes en la web de crono4sports.com.

Articles relacionats