18.7 C
Gandia
Dijous, 23 maig, 2024

Agents de la Policia Nacional salven la vida a un menor

• Els agents ho van localitzar amb dificultats per a respirar, blau i pàl·lid
• Un grup de joves van ser els que van donar avís a la Policia demanant a crits ajuda

Agents de la Policia Nacional van salvar ahir a Gandia  la vida d’un menor de 14 anys que es va ennuegar amb un caramel executant la maniobra de Heimlinch. Gràcies a la seua ràpida actuació, els policies van aconseguir que expulsara la llepolia que li obstruïa les vies respiratòries.

Els policies es trobaven realitzant labors pròpies de la seguretat ciutadana en la localitat valenciana de Gandia, quan van ser alertats a crits per un grup de joves que demanaven auxili i referien “ajuda, ajuda, el meu cosí s’ofega, no respira”.

Ràpidament els agents van baixar el vehicle policial i es van dirigir al lloc on es trobava el menor, observant al jove ple de blaus, pàl·lid i amb dificultats per a respirar. Va ser en aquest moment quan els policies van començar a realitzar-li la maniobra de Heimlinch.

Els policies li van realitzar la maniobra fins a tres ocasions, aconseguint finalment que el jove expulsara el caramel i tornara a respirar recuperant les constants vitals. Gràcies a la seua ràpida intervenció, el jove va salvar la seua vida, trobant-se en bon estat.

La maniobra de Heimlinch

Es tracta d’una maniobra de primers auxilis que consisteix a realitzar compressions abdominals per a *desobstruir el conducte respiratori, normalment bloquejat.

Articles relacionats