23.2 C
Gandia
Dijous, 30 novembre, 2023

Ador acull la I Marxa Ciclista Familiar Solidària

L’Associació BTT Cal Dir Espurna i l’Associació Pel Teu Somriure amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Ador han organitzat una Marxa Ciclista Familiar solidària, on la recaptació de l’esdeveniment serà donada a FundAME.

FundAME és la Fundació nacional d’afectats per Atròfia Muscular Espinal i va ser constituïda l’any 2005 per famílies i afectats d’AME, aquesta fundació promou la investigació de les causes, evolució, tractament i cura de la malaltia.

L’Atròfia Muscular Espinal és una malaltia rara i neurodegenerativa d’origen genètic. Es manifesta per una pèrdua de força progressiva i generalitzada des de la infància. Genera una greu discapacitat física que paralitza tot moviment i greus problemes de salut associats. En la seua manifestació més severa l’esperança de vida és de 2 anys des del seu naixement (60% dels casos).

L’esdeveniment tindrà lloc a Ador el pròxim 26 de juny a les 9.30 hores. El dorsal per a participar té un preu de 5 €, tots els participants rebran un detall i a la finalització del recorregut comptaran amb un esmorzar.

Des de l’organització han assenyalat que “Volem promoure l’esport i les activitats en família, i a més a més, participar per una bona causa”.

Les inscripcions es poden fer per via digital a l’adreça: www.sltsport.com, i també es podrà fer la inscripció presencial en el bar l’Edo d’Ador el dilluns dia 6 de Juny de 18.00 a 20.00 h i el dimecres dia 8 de Juny en Palma en el bar Jardí de 18.00 a 20.00 h.

Articles relacionats