15 C
Gandia
Diumenge, 3 desembre, 2023

Adjudicats els jocs infantils que s’ubicaran a la plaça de l’escoleta de Corea

El president de la Junta de Districte de Corea, José Manuel Prieto, ha informat que el projecte de la zona de jocs infantils al costat de l’Escoleta Infantil Municipal d’aquest districte ja ha estat adjudicat per un import de 36.036 € a la mercantil Cespyser en haver presentat aquesta empresa l’oferta millor de les quatre mercantils que es van presentar, després del corresponent anàlisis i estudi per part de la Mesa de Contractació.

Dins de les inversions del Pla SOM, de la Diputació de València, estaven contemplats tres lots d’actuacions en zones de jocs infantils a la nostra ciutat i un d’ells, al districte de Corea, concretament a la plaça on està ubicada l’escoleta.

Tal com ha informat Jose Manuel Prieto, la zona de jocs comptarà amb paviment de cautxú, un tendal de vela compost de tres mòduls per evitar les altes temperatures a més d’una zona de descans per als pares. Pel que fa als jocs, l’espai disposarà de tobogans i balancins. “Amb aquesta mesura volem dinamitzar aquesta zona del barri i ho fem en una zona destacada però sense una infraestructura infantil. El terme d’execució dels treballs serà de quatre mesos i esperem que els tràmits amb l’empresa constructora es finalitzen en els pròxims dies. Serà la primera zona de jocs destinada a nens de 0 a 3 anys de la barriada”.

Articles relacionats