Adif presenta un estudi previ per a eliminar un pas a nivell a Tavernes

El regidor d’Urbanisme de l’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna, Josep Llàcer, el regidor d’Hisenda, Perfecto Benavente i tècnics municipals s’han reunit amb els tècnics d’Adif per tal de conèixer el contingut de l’estudi previ d’alternatives per a suprimir el pas a nivell 34/975 del camí del Vapor.

Este estudi, que suposa un pas inicial per a l’execució del projecte, preveu la construcció d’uns pas superior que substituisca l’actual pas a nivell, eliminant així els perills derivats d’esta infraestructura.

Per la seua banda, l’Ajuntament presentarà millores a l’estudi previ per tal d’evitar l’afectació als camins existents, i salvar alguns condicionaments per motius d’inundabilitat.

El regidor, Josep Llàcer, ha assenyalat que «estem satisfets del que hem conegut en l’estudi previ. Hem de ser conscients que este és un primer pas d’un llarg camí, però és molt positiu veure que avancen els treballs per tal d’eliminar el pas a nivell, i garantir la seguretat dels accessos als terrenys agraris de la zona».

Et Pot Interessar