14.3 C
Gandia
Diumenge, 14 abril, 2024

Activitat cultural a la Biblioteca Central de Gandia

Programació d’activitats de la setmana del 6 a l’11 de març

PRESENTACIÓ LLIBRE

Dijous 9 març a les 19:30 h.

PRESENTACIÓ DEL POEMARI: “Desconciertos”, d’Adriana Serlik. Participen l’editor Antonio Benicio Huerga, la regidora Liduvina Gil i la periodista Puri Naya. Actuació de la pianista Hélène Touati.

Casa de Cultura Marqués de González de Quirós.

Expulsada la seua estirp i ella mateixa d’un jardí que custodien uns altres amb les seues espases flamígeres, li queda l’escriptura i per això els versos d’Adriana Serlik ens indueixen a veure els fils d’aram i els murs de la vergonya, les fronteres de la injustícia…, que han esquitxat i esquitxen la seua vida, gairebé segurament també la nostra. La suma dels seus desconcerts i dels nostres ajudaran a construir un món més just en el qual se superen per sempre les fronteres artificials que fins avui ens continuen separant i dividint.

Organitza: IMAB/Biblioteques Gandia.

XARRADA ‘DIA DE LA DONA’

Divendres 10 de març a les 19:00 h.

XARRADA: CARÁCTER DE MUJER: “Frágilmente poderosas”, amb Sol Torres.

Biblioteca Central. Sala d’actes.

És la decisió de viure amb menys filtres i més propòsits. La imatge, l’esforç i les decisions s’enfoquen en una recompensa superficial. Transitem una nova Era, carregada de reptes i incertesa. Afortunadament, els temps van canviant i amb decisió podem manifestar una vida plena i feliç. Com? Sembra allò que t’apassiona, accepta la teua fragilitat i recolliràs una Autoestima poderosa.

Organitza: IMAB/Biblioteques Gandia.

Articles relacionats