16.2 C
Gandia
Dimarts, 21 maig, 2024

Actes de celebració del 25 aniversari de l’Associació Mosaic

• Per a celebrar-ho, el col·lectiu ha organitzat la representació de l’obra «Delírium», dirigida per Isabel Martí, amb text de Marcos Luis Hernando.

• El dijous 27 d’octubre, a les 20.00 h, al Teatre Serrano.

• Serà gratuïta i oberta a tots els públics a partir de 16 anys.

Aquest matí, la regidora de Sanitat i Polítiques Saludables, Liduvina Gil, juntament amb el president de l’Associació Mosaic Gandia, José Juan López, han anunciat l’acte que tindrà lloc el dijous 27 d’octubre, a les 20.00 h, al Teatre Serrano pels 25 anys que compleix aquesta entitat.

L’associació sense ànim de lucre fou creada el 1997 per respondre a la necessitat d’atenció de les persones drogodependents de la comarca.

Un grup de dones de la localitat van veure necessari fer un treball d’acompanyament de les persones drogodependents al centre de dia Projecte Home de València.

«L’obra de teatre es diu Delirium i Mosaic vol estar acompanyat de totes les persones que al llarg dels anys han treballat amb ells i les que han passat pel recurs i ara s’han pogut reintegrar a la societat i ser, de nou, gent amb autoestima», ha assenyalat l’edil.

L’entrada al teatre és gratuïta i oberta a tots els públics a partir de 16 anys i des de l’associació han facilitat un número de compte bancari (ES38 2100 6086 2602 0002 7546) per a que tot el qui vulga faça un donatiu voluntari per tal de col·laborar en les despeses d’aquesta celebració.

«Des de l’ajuntament donem les gràcies a Mosaic perquè quan van començar no hi havia els recursos d’ara i les dones que van començar a treballar ho van fer amb un gran interés», ha afegit Liduvina Gil.

Per la seua part, el president de l’entitat ha expressat que «Mosaic fa 25 anys que està treballant amb tota mena de persones amb addiccions, sempre homes, gràcies a unes dones que es van comprometre amb la ciutat per tal de canviar la vida d’aquest tipus de gent». I, a més, ha explicat on es treballa: «El 2005, l’ajuntament va cedir una vivenda per tal de treballar i ací va ser on es va fer l’acompanyament constant amb els implicats».

Pel que fa a l’obra teatral que tindrà lloc al Teatre Serrano, ha conclòs José Juan López: «És una obra molt dura sobre temàtica de drogues que, de segur, a més d’un i una li remou el pensament. Espere que li agrade a tothom i que hi acudisca molta gent».

Articles relacionats