11.3 C
Gandia
Dijous, 2 febrer, 2023

Acords entre l’Associació de Veïns de Rafalcaid i la regidoria d’Urbanisme 

– Reunió de la A.V. Marenys de Rafalcaid amb regidor Urbanisme i el president de la junta de districte

En el dia d’ahir, 22 de setembre, la Junta Directiva de la A.V. Marenys de Rafalcaid es va reunir amb el Vicealcalde de Gandia i regidor d’Urbanisme, Josep Alandete Major i l’Alcalde de barri del Grau, Venècia i RafalcaïdMiguel Ángel Picornell Canut.

La reunió s’emmarca dins de les accions que està començant a desenvolupar la nova junta directiva i suposa la primera presa de contacte amb el responsable d’urbanisme.

El Vicealcalde i regidor d’urbanisme de l’Ajuntament de Gandia, segons l’Associació de Veïns de Rafalcaid, va donar ràpida resposta i una total predisposició per acceptar les primeres propostes que s’han realitzat, entre les quals destaquen les següents:

1- Constitució d’un grup de seguiment de les obres de finalització de la urbanització de Marenys de Rafalcaid, amb la participació de tècnics de l’ajuntament i membres de l’associació.

2- Compromís per a realitzar les gestions necessàries per a oferir facilitats de pagament i fins i tot el fraccionament de l’últim rebut de les citades obres.

3- Compromís d’estudi de millora dels accessos a Marenys de Rafalcaid i alternatives factibles a l’actual.

Des de la Associació de Veïns han valorat molt positivment la reunió i esperen que es porten endavant els acords alcanzats.

Articles relacionats