12 C
Gandia
Dissabte, 2 març, 2024

Abonaments gratuïts pels trens de rodalia

  • Renfe habilita fins al 31 de setembre abonaments gratuïts i descomptes

A partir de hui, dilluns 8 d’agost, Renfe ha habilitat a la seua pàgina web la possibilitat de sol·licitar abonaments gratuïts i descomptes en els seus viatges. Aquesta iniciativa està dins del paquet de mesures que el Govern Central va aprovar per a alleujar l’impacte de la pujada del preu del combustible i fomentar un transport menys contaminant.

El servei de Cercanías i Rodalies, que és el que major volum de moviments registra a Gandia, serà totalment gratuït si es compleixen una sèrie de condicions. S’haurà d’abonar una fiança de 10 € per un abonament amb validesa de 4 mesos (amb caducitat el 31 de desembre). Aquesta quantitat es tornarà en cas de realitzar un mínim de 16 viatges.

S’haurà d’estar registrat prèviament en renfe.com o en l’app de Renfe i Cercanías Renfe. Tot i poder sol·licitar ara l’abonament, aquesta mesura es podrà gaudir des de l’1 de setembre i fins al 31 de desembre.

Els trens de Mitja Distància tindran un procés similar (fiança de 20 €), mentre que els Avant tindran un descompte del 50%. En el cas de l’AVE, amb la creació del nou Abono Ave Recurrente els bitllets tindran un descompte del 50% (validesa de 10 viatges fins al 31 de gener de 2023).

Articles relacionats