26.8 C
Gandia
Dimecres, 6 juliol, 2022

A la venda les entrades del festival solidari YABBA DABBA DOO 2020

– A la venda les entrades del festival de rock’nroll i garatge solidari YABBA DABBA DOO 2020

• La segona edició es presentarà el 7 de març, a les 12.30 h, al Jardí de la Marquesa amb un concert gratuït de LOS LLOBARROS.

• El festival, a benefici d’ASTEA Safor, es desenvoluparà l’11 d’abril, amb cartell internacional i amb la presència destacada de bandes locals i de dones.

• A les 12 h, Concert vermut + paella, a la Casa de la Marquesa.
• A les 17 h, Tardeo DJ al Museu Faller.
• A partir de les 19 h, al Museu Falles, actuacions de: TEH CLEOPATRASSHAKE!, THE SURFIN BURRITOS, LOS AMAZONAS, LOS ALTRAGOS, LOS MONTOYAS, LOS RETUMBES y JUAN DE PABLOS DJ.

• Venda d’entrades anticipades: Casa de la Marquesa, Hotel Borgia, Delta Records, Pub Dublín, Pub Quatre estacions (Pedreguer) i movingtickets.com.

Cartell Yabba Dabba Doo 1El regidor delegat de Cultura, Nahuel González, acompanyat del tècnic responsable musical del departament de Cultura, Eudald González i del responsable del festival, José Luis Larroca, han presentat la segona edició del Festival solidari de rock’nroll i garatge YABBA DABBA DOO Gandia 2020.

Aquest festival situa a Gandia, per segon any, com a referent del rock’nroll, gràcies a un cartell internacional, combinat amb grups locals. I amb un caràcter solidari, ja que és solidari a benefici de l’Associació de familiars de persones amb Trastorn de l’Espectre Autista, ASTEA Safor. També cal destacar la presència de bandes de dones, ha assegurat González.

La segona edició es presentarà el pròxim 7 de març, a les 12.30 h, al Jardí de la Marquesa, amb una festa i concert gratuït de la banda local, LOS LLOBARROS.

El festival donarà inici l’11 d’abril, a dos escenaris, la Casa de la Marquesa i el Museu Faller:

• A les 12 h, Concert vermut + paella, a la Casa de la Marquesa.
• A les 17 h, Tardeo DJ al Museu Faller.
• A partir de les 19 h, al Museu Falles, actuacions de: TEH CLEOPATRASSHAKE!, THE SURFIN BURRITOS, LOS AMAZONAS, LOS ALTRAGOS, LOS MONTOYAS, LOS RETUMBES y JUAN DE PABLOS DJ.

La venda d’entrades anticipades està en marxa ja a la Casa de la Marquesa, Hotel Borgia, Delta Records, Pub Dublín, Pub Quatre estacions (Pedreguer) i movingtickets.com.

Al festival també hi haurà mercadet de samarretes i productes de merchandising, restauració, food truck

Articles relacionats