9 C
Gandia
Dimecres, 8 febrer, 2023

A dos mesos de finalitar El Casal Jove del Grau de Gandia

• Estarà ubicat a la planta baixa del bloc Z de la residència universitària del Campus de Gandia de la UPV i sobre una superfície de 270 metres quadrats.

• Un espai llargament reclamat pels joves i que també servirà per a acollir un altre tipus d’activitats i iniciatives organitzades des del teixit social i associatiu del Grau. El govern municipal ha invertit prop de 120.000 € en el projecte.

El vicealcalde i regidor d’Urbanisme, Josep Alandete; El president de la Junta de Districte del Grau, Miguel Ángel Picornell i la regidora delegada de Joventut, Lydia Morant, van visitar divendres passat les obres que s’estan realitzant en el futur Casal Jove del Grau.

Després d’un llarg procés, amb diferents problemes administratius, es van adjudicar els treballs que possibilitaran que en la planta baixa del bloc Z de la residència universitària del Campus de Gandia de la UPV i sobre una superfície de 270 metres quadrats, els joves del Grau gaudisquen d’un espai llargament reclamat i que també servirà per a acollir un altre tipus d’activitats i iniciatives organitzades des del teixit social i associatiu del Grau. El govern municipal ha invertit prop de 120.000 € en el projecte

Per al vicealcalde, el Casal Jove del Grau “és un clar exemple de la voluntat d’aquest govern per generar espais que ajuden a construir una ciutat més cohesionada i en què la nostra joventut i les associacions graueres podran disposar d’una altra alternativa per fer realitat els seus projectes”.

Per la seua banda, la regidora de Joventut, va mostrar la seua satisfacció per l’avanç dels treballs i va declarar que “en breu els joves del Grau disposaran d’un espai on desenvolupar tota classe d’activitats. Aquest local se sumarà a l’Oficina de Joventut que estarà situada en la plaça del Tirant on donarem servei a les necessitats de la joventut de Gandia i podrem potenciar, encara més, totes les activitats que es programen des del departament“.

Finalment, el president de la de Districte del Grau va qualificar de “complicat” el procés administratiu que ha possibilitat la instal·lació: “Esperem que a la fi de febrer la gent jove del Grau i les associacions de la barriada en general, guanyen un nou espai amb el qual ens podem donar per satisfets”.

  • fotografia Àlex Oltra

Articles relacionats